LockyMonitor2 е новата версия на LockyMonitor, програма за управление на контролери за достъп – Locky-BP(T,F), TeraLock-LB(D) и най-новите – Locky-CP(T,F).

locky-monitor2-programa-za-upravlenie-na-kontroleri-za-dostapLockyMonitor2 дава възможност за лесно управление на правата на идентификаторите (чип-картите), промяна на режимите и функционалността на контролерите за достъп. Това спомага за безпроблемно изграждане и лесно поддържане на системи за контрол на достъпа до асансьори и жилищни сгради.

Новата версия на програмата е с подобрен графичен интерфейс и добавени функционалности. Програмата работи на 32 и 64 битови операционни системи Windows – XP, Vista, 7, Server2008 и Server2008R2. За удобство на потребителите инсталацията на програмата, заедно с всички необходими помощни програми и драйвери е събрана в един файл.

За да работят с програмата, контролерите трябва да са с версия на софтуера 4.00 или по-нова. В LockyMonitor2 е включена функция за обновяване на софтуера на контролерите за достъп. На страниците на устройствата са налични и файлове за обновяване.